Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

De leukste fotocadeaus voor kinderen

Kinderen zijn dol op speelgoed, dus wat is er leuker dan hen te verrassen met een origineel cadeau met een unieke foto erop? Bij Prints4u hebben we diverse kindercadeaus die u met een persoonlijke foto, leuke afbeelding of grappige tekst kunt bedrukken!

Verras iemand met een uniek fotocadeau


Wilt u uw kind, kleinkind, neefje, nichtje of buurkind een leuk en persoonlijk cadeau geven? Laat uw cadeau bedrukken. Bij Trafic hebben we diverse kindercadeaus die u met een persoonlijke foto, leuke afbeelding of grappige tekst kunt bedrukken! Zo kunt u kiezen voor een legpuzzel (deze is beschikbaar in twee formaten) of een houten fotopuzzel. En wat dacht u van een pluizige teddybeer die u kunt voorzien van een kleine boodschap? En is het kindje jarig of is hij of zij geslaagd voor het zwemdiploma? Geef dan een persoonlijke vlag cadeau! U kunt uw foto’s direct op onze site uploaden en bewerken, maar u kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, dan wordt deze binnen 6 tot 8 werkdagen bij u bezorgd.