Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Het is tijd voor een fotokalender

Diverse modellen en formaten fotokalenders

Houdt u al uw afspraken het liefste bij op een kalender of agenda? Kies voor een fotokalender van Trafic! Hiermee geeft u een persoonlijk tintje aan uw kalender en kijkt u met plezier naar de afspraken die u op de agenda heeft staan!

Kies het formaat

Voor ieder wat wils

Keukenkalenders met foto’s


Onze agenda’s lopen tegenwoordig steeds vaker over. We zijn druk op het werk, met ons gezin en met sociale verplichtingen. Soms kan je dan wel eens een afspraak vergeten: dit kan de beste overkomen. Met de keukenkalenders van Trafic kun je op een overzichtelijke manier al jouw afspraken beheren. Doordat je op de kalender jouw favoriete foto’s kunt plaatsen, is het geen straf om de kalender regelmatig te bekijken. Onze keukenkalenders zijn beschikbaar in twee formaten: 9 x 38 centimeter en 13 x 38 centimeter. Ze tellen dertien pagina’s en zijn voorzien van een ringband met ophanghaakje en mat fotopapier dat gemakkelijk te beschrijven is. Bovendien kun je kiezen op welke maand je de kalender in wilt laten gaan: bijvoorbeeld januari of september. De foto’s voor de kalender kun je direct op onze site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Trafic hanteert een levertijd van 4 tot 6 werkdagen voor de keukenkalenders.