Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Het is tijd voor een fotokalender

Diverse modellen en formaten fotokalenders

Houdt u al uw afspraken het liefste bij op een kalender of agenda? Kies voor een fotokalender van Trafic! Hiermee geeft u een persoonlijk tintje aan uw kalender en kijkt u met plezier naar de afspraken die u op de agenda heeft staan!

Kies het formaat

Voor ieder wat wils

Beschrijfbare jaarplanners


Heb jij op je werk regelmatig te maken met planningen? Moet jij precies bijhouden wanneer een klus af moet zijn en wanneer een nieuwe klus moet aanvangen? Met de jaarplanners van Trafic kun je al jouw planwerkzaamheden heel gemakkelijk oppakken! En door het toevoegen van eigen foto’s krijgt jouw jaarplanner een persoonlijk tintje. Zo heb je altijd je kinderen, partner of vrienden bij je, ook al ben je aan het werk! De jaarplanners van Trafic zijn beschikbaar in twee formaten: 30 x 43 centimeter en 50 x 72 centimeter. Ze zijn gedrukt op beschrijfbaar mat fotopapier, zodat je op de kalender ook gemakkelijk belnotities kunt schrijven. Bovendien kun je zelf kiezen wanneer je de kalender in wilt laten gaan: bijvoorbeeld op januari of op september. Handig wanneer je bijvoorbeeld in het onderwijs werkt. De foto’s voor de jaarplanner kun je direct op onze site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Trafic hanteert voor jaarplanners een levertijd van 4 tot 6 werkdagen.