Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Het is tijd voor een fotokalender

Diverse modellen en formaten fotokalenders

Houdt u al uw afspraken het liefste bij op een kalender of agenda? Kies voor een fotokalender van Trafic! Hiermee geeft u een persoonlijk tintje aan uw kalender en kijkt u met plezier naar de afspraken die u op de agenda heeft staan!

Fotokalenders op A3- en A4-fotopapier


Glipt er bij jou wel eens een afspraak tussendoor? Met de onvergetelijke fotokalenders van Trafic vergeet je geen enkele afspraak meer, want dankzij de foto’s is het geen straf om een blik te werpen op de kalender. Op de kalender kun je jouw leukste vakantiefoto’s, familiekiekjes en foto’s van andere momenten plaatsen. De kalenders zijn beschikbaar in A4- en A3-formaat en ze zijn verkrijgbaar in zowel een staande en liggende variant. De kalenders tellen dertien pagina’s en zijn voorzien van hoogglans fotopapier en een ringband met een handig ophanghaakje. Je kunt bovendien zelf kiezen op welke maand je de kalender wilt laten ingaan. Kies je bijvoorbeeld voor een jaarkalender die ingaat op januari? Of wil je juist starten in september – tegelijk met het nieuwe schooljaar van je kinderen? De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze bestelsoftware downloaden. Trafic hanteert voor de fotokalenders een levertijd van 4 tot 6 werkdagen.