Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Blader maar raak

Verzamel uw mooiste foto’s in een fotoboek

Wat zijn ze handig: die digitale fotoboeken die u in een handomdraai samen kunt stellen! Bij Trafic kunt u binnen no time een fotoboek maken, boordevol foto’s van die droomvakantie naar Amerika of dat jubileumfeest van uw ouders.

Fotoboeken op gedrukt matpapier of fotopapier


Foto’s van bijzondere momenten verdienen een plek in een fotoboek. Dit album stel je heel gemakkelijk samen bij Trafic! Bij ons heb je de keuze uit een fotoboek gedrukt op mat papier, maar ook uit fotoboeken geprint op écht fotopapier: Fotoboek Briljant en Fotoalbum MINI. Fotoboeken gedrukt op mat papier zijn beschikbaar in twee formaten: 20,5 x 28 centimeter (A4-formaat) of 20 x 20 centimeter. Hierbij kun je ook kiezen wat voor kaft je wilt: ga je voor een harde kaft (hardcover) of zachte kaft (softcover)? En wil je de kaft van jouw fotoboek voorzien van een leuke titel of grote foto? Dit kan! Bij Trafic kun je ook kiezen voor een fotoalbum op echt fotopapier. Fotoboek Briljant is voorzien van schitterende kleuren, perfecte details en een uitzonderlijke kwaliteit. Fotoalbum MINI is in enkele minuten te maken. Uiteraard kun je ook hierbij kiezen voor verschillende afmetingen en een variabel aantal bladzijden. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. De levertijden voor de fotoboeken op mat papier (hardcover en softcover) en Fotoboek Briljant bedragen 6 tot 8 werkdagen. Fotoalbum MINI heb je binnen 3 tot 4 werkdagen in huis.