Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Het is tijd voor een fotokalender

Diverse modellen en formaten fotokalenders

Houdt u al uw afspraken het liefste bij op een kalender of agenda? Kies voor een fotokalender van Trafic! Hiermee geeft u een persoonlijk tintje aan uw kalender en kijkt u met plezier naar de afspraken die u op de agenda heeft staan!

Fotokalenders in diverse modellen en afmetingen


Beleef plezier aan het plannen en bijhouden van al jouw afspraken! Met de fotokalenders van Trafic is dit namelijk een fluitje van een cent. Je kunt je leukste foto’s printen op kalenders met verschillende modellen en afmetingen. Zo hebben we staande en liggende kalenders op A4- en A3-formaat. Deze zijn voorzien van hoogglans fotopapier. Daarnaast hebben we keukenkalenders van 9 x 38 centimeter of 13 x 38 centimeter of jaarplanners waarop alle twaalf de maanden zijn opgenomen. Handig voor op kantoor of je bureau. Deze jaarplanner is beschikbaar in twee afmetingen: 30 x 43 centimeter en 50 x 72 centimeter. Voor al onze kalenders geldt dat je zelf kunt kiezen op welke maand je de kalender in wilt laten gaan. Ga je voor een jaarkalender die ingaat op januari, of moet deze juist starten in september? Wel zo handig, als je bijvoorbeeld studeert of in het onderwijs werkt. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Trafic hanteert een levertijd van 4 tot 6 werkdagen.