Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Verstuur een persoonlijk poststuk

Wenskaarten met een mooie fotokwaliteit

Wat is er leuker dan een kaartje in de brievenbus te vinden, een kaart met een lieve boodschap en een persoonlijke afbeelding? Bij Trafic maakt u persoonlijke fotowenskaarten die u kunt versturen naar uw vriendin, moeder, opa of buurtjes!

Kies het formaat

Voor ieder wat wils

Fotowenskaarten


Is jouw vriend, buurvrouw, neefje of vader binnenkort jarig? Of heeft iemand in jouw omgeving een promotie, diploma-uitreiking, verhuizing of bruiloft? Verras de ander met een persoonlijke fotowenskaart! Bij Trafic kun je kiezen voor wenskaarten in twee verschillende formaten: 9 x 18 centimeter en 10 x 15 centimeter. De kaarten kun je staand of liggend opmaken: hier kun je naast foto’s ook teksten, thema’s en vrolijke afbeeldingen aan toevoegen. De kaarten zijn van glanzend fotopapier en zijn daarom niet te beschrijven. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Uiteraard kun je de wenskaarten ook versturen als uitnodiging voor jouw housewarming of verjaardagsfeest! De levertijd van deze wenskaarten is 4 tot 6 werkdagen. Wees er dus op tijd bij!