Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees hier meer .

Dagelijks genieten van uw lievelingsfoto

Wilt u uw lievelingsfoto aan de muur hangen, zodat u iedere dag een blik kunt werpen op dit beeld? U kunt deze foto laten drukken op een canvas doek van katoen. Welke foto plaatst u op canvas: een portretfoto van uw gezin, een bruidsfoto of een foto van uw huisdier? Het is allemaal mogelijk!

Foto’s op canvas met of zonder houten frame


Wil je je foto’s eens niet in een wissellijst aan de muur hangen? Kies voor een foto op canvas! De foto wordt gedrukt op een katoenen doek die is bevestigd aan een houten raam. Hierdoor komt de foto iets van de muur te liggen: dit levert een bijzonder plaatje op! Je kunt kiezen voor uiteenlopende formaten: het kleinste formaat is 20 x 30 centimeter en het grootste is 75 x 100 centimeter. Het canvasdoek kun je ophangen met een ophangsysteem aan de achterzijde. Je kunt bovendien kiezen voor een houten frame om het canvasdoek: deze lijst is leverbaar in wit, naturel en zwart. De lijst kan strak tegen de canvas bevestigd worden, maar je kunt ook een centimeter tussen de lijst en het canvasdoek aanhouden. De foto’s kun je direct op onze site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook onze handige bestelsoftware downloaden. Bestel je jouw wanddecoratie vandaag, dan kun je deze binnen zes tot acht werkdagen ophalen in de winkel. Zo kun je iedere dag een blik werpen op je mooiste herinneringen!